Yritys

Olemme yhtä aikaa sekä suuri että pieni komposiittisäiliöiden valmistaja. Suuri olemme siitä syystä, että pystymme vastaamaan vaativiin haasteisiin ja tuotantokapasiteettimme on joustava. Pieni olemme siitä syystä, että pystymme räätälöimään tuotteemme yrityksenne tarpeeseen ja ottamaan myös ne pienet, käyttöä helpottavat ja säästöä tuovat yksityiskohdat huomioon.

Admor Composites Oy on alan innovatiivisin komposiittisäiliöiden valmistaja. Tuotamme huippuluokan komposiittirakenteisia kuljetussäiliöitä, säiliöperävaunuja ja säiliökontteja. Rakenteemme on uniikkia suunnittelua ja se sisältää patentteja sekä mallisuojia. Tuotteemme ovat ADR-hyväksyttyjä ja ne on suunniteltu nestemäisten kemikaalien maantiekuljetuksiin ja elintarvikekuljetuksiin.

Meille on tärkeää toimia luotettavana toimittajana sekä innovatiivisesti olla aina kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaisen palvelun, jonka lopputuloksena syntyy turvallisempia, käytännöllisempiä ja tuottavampia kokonaisratkaisuja.

Admor Composites Oy perustettiin 2010 vastaamaan kuljetussäiliöiden kasvaneeseen kysyntään. Yrityksen historia juontaa vuoteen 2002 jolloin tuotekehitys kuljetussäiliöiden osalta sai alkunsa Muovityö Hiltunen Oy:n toimesta. Kehitystie on kulkenut tuotekehityksen ja protomallien parissa kulminoituen vuoteen 2010, jolloin tuotemallisto saatiin sarjatuotantovalmiuteen.

Vuoden 2010 lopussa valmistui Admor Composites Oy:lle uudet toimitilat. Uudenaikaisissa tiloissamme valmistamme sarjatuotantomalliston lisäksi yksilöllisiä ratkaisuja eri kuljetustarpeisiin. Admor Composites Oy valmistaa, myy ja markkinoi ADR-luokiteltuja sekä luokittelemattomia kuljetussäiliöitä eri teollisuuden tarpeisiin.

Admor Composites Oy pähkinänkuoressa

  • Vuonna 1969 perustetun Muovityö Hiltunen Oy:n sisaryritys

  • Ensimmäinen kuljetussäiliö valmistettiin vuonna 2001

  • Sarjatuotantovalmius vuonna 2010

  • Toimipaikkana Valkeakoski, markkina-alueena Suomi ja ulkomaat

Admor Composites Oy numeroina

0 kpl
kehittämäämme patenttia tai mallisuojaa
0 kpl
valmistettua säiliötuotetta
0 kpl
maata asiakkaana