Teknologia

Kehittämämme monipuoliset valmistusmenetelmät, sisäpintamateriaalit ja kustomointi on ydinosaamistamme. Patenttien, mallisuojien ja 50 v. komposiittikokemuksen ansiosta olemme myös askelia edellä alan muista toimijoista.

Rakenteeseen liittyviä ominaisuuksia

Sandwich-rakenne

Sandwich-rakenne koostuu valitusta sisäpinnasta, muista rakennekerroksista ja eristeestä.

Osastointi

Säiliömme voidaan jakaa erikokoisiin osastoihin tarpeidenne mukaisesti. Esim. 15m³+15m³ tai 5m³+10m³+3m³+12m³.

Loiskeseinät

Hyvin suunnitellut loiskeseinät vähentävät kuljetettavan nesteen liikkumista säiliössä lisäten turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Eriste

Kun kylmän pitää säilyä kylmänä ja kuuman kuumana. Valmistamme myös lämmitettäviä säiliöitä.

Kestävyys

Valmistamamme tuotteet ovat perusteellisesti testattuja – esimerkiksi iskunkestävyys ja virumiskestävyys on huippuluokkaa.

Sisäpintavaihtoehtoja

Lujitemuovi (FRP)

Lujitemuovi on asiakkaittemme yleisin materiaalivalinta ja sillä saa hyvät komposiitin omainaisuudet käyttöön. Lujitemuovisella säiliöllä voi kuljettaa jopa 100ºC nesteitä.

Kestomuovit (PE HD, PP, …)

Valikoimastamme löytyy paljon myös muita vaihtoehtoja erityistarpeisiin. Yksi esimerkki on elintarvikekuljetus, mikä edellyttää säiliöltä äärimmäistä puhtautta ja helppoa puhdistettavuutta.

Fluorimuovi (E-CTFE, Halar®)

Fluorimuovin kestokyky on laajin – se sopii erittäin vaativiin kemikaalikuljetuksiin, kuten hypokloriitin ja suolahapon kuljettamiseen. Helpon puhdistettavuutensa ansiosta se sopii hyvin myös tarttuville kemikaaleille.

Komposiitin mahdollisuudet

Lataa esite (.pdf)

Tutustu tuotteisiimme!

Admor® Road säiliöt tarjoavat markkinoiden ylivoimaisesti keveimmät ja kestävimmät irtosäiliöt, autosäiliöt sekä erilaiset säiliöperävaunut.

Lue lisää!

Admor® Tank Container säiliökontit mahdollistavat kansainvälisen intermodal-kuljetuksen, eli säiliökontti voi matkata sujuvasti sekä maa- ja meriteitse.

Lue lisää!

Valmistamme säiliökontteihin lisäosia, mitä voi hankkia myös olemassa oleviin säiliöratkaisuihinne. Meiltä hoituu myös säiliöiden huolto, varaosat ja tarvikkeet.

Lue lisää!