Adams Logistics on Suomessa ja Virossa toimiva vuonna 2013 perustettu kuljetuslogistiikkayritys. Yrityksen henkilöstöllä on yli 25 vuoden kokemus säiliökuljetuksista sekä muista logistiikkatehtävistä Skandinavian sekä Baltian alueella. Uutena toiminta-alueena yrityksellä on myös muu Eurooppa.

Vuodesta 2015 alkanut yhteistyö Adams Logistics Oy:n kanssa on poikinut ISO-kontti markkinassa uusia sovelluksia ja on tuottanut Adamsille säästöä ja helppokäyttöisyyttä vaativissa kemikaalikuljetuksissa.

Admor ISO komposiittisäiliöt on räätälöity Adams Logistics Oy:n tarpeiden mukaan, niin sisäpinnan kuin varusteidenkin osalta. Räätälöinneillä varmistetaan konttien kestävyys ja helppohoitoisuus pitkälle tulevaisuuteen. Konttien sisäpuolen kestomuovipinnoite takaa laajan kemikaalikestävyyden ja näin ollen mahdollistaa monipuoliset paluukuormat.

Adams toimitusjohtaja Kari Alatorvinen: ”Yrityksen erikoisalaa on Skandinaviaan, Keski-Eurooppaan, Baltiaan ja Venäjälle suuntautuvat kemikaalien säiliökuljetukset. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja korkealuokkaisia kuljetuspalveluja vuosien kokemuksella. Tämän mahdollistavat mm. Admor Composites Oy:n toimittamat räätälöidyt ISO-säiliökontit. Adams Logistics toimii laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardien mukaan. Kuljetuksiin liittyvät turvallisuusnäkökohdat ovat erityisen tärkeitä vaarallisten aineiden kuljetuksissa, joita yritys pyrkii kehittämään jatkuvasti omissa toimintatavoissaan.”